Schoudernetwerk

 

Schoudernetwerk Twente (SNT) is een regionaal netwerk van fysiotherapeuten specifiek gespecialiseerd in de behandeling van de schouder. De schouderfysiotherapeut van Fysiotherapeut Fleringen is aangesloten bij dit netwerk en is deskundig in het behandelen van patiënten met schouderklachten. Door continue bijscholing blijft de deskundigheid van de schouderfysiotherapeut hoog. Wanneer er verdenking is van calcificatie of een ruptuur van een schouderpees is er de samenwerking met een collega MSU echografist en Fysiotherapie Fleringen. Door deze samenwerking is een optimale revalidatie mogelijk.
Indien een er een operatie aan de schouder is uitgevoerd wordt de therapie gestart na verwijzing door de orthopeed. Er is een laagdrempelige samenwerking en communicatie met de orthopeden en Fysiotherapie Fleringen. De revalidatie wordt uitgevoerd rekening houdend met de postoperatieve protocollen.

Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen Fysio Fleringen Fysiotherapie Fleringen