Schoudernetwerk

Schoudernetwerk Twente (SNT) is een regionaal netwerk van fysiotherapeuten specifiek gespecialiseerd in de behandeling van de schouder. De schouderfysiotherapeut van Fysiotherapeut Fleringen is aangesloten bij dit netwerk en is deskundig in het behandelen van patiƫnten met schouderklachten. Door continue bijscholing blijft de deskundigheid van de schouderfysiotherapeut hoog. Wanneer er verdenking is van calcificatie of een ruptuur van een schouderpees is er de samenwerking met een collega MSU echografist en Fysiotherapie Fleringen Saasveld. Door deze samenwerking is een optimale revalidatie mogelijk.

Indien een er een operatie aan de schouder is uitgevoerd wordt de therapie gestart na verwijzing door de orthopeed. Er is een laagdrempelige samenwerking en communicatie met de orthopeden en Fysiotherapie Fleringen Saasveld. De revalidatie wordt uitgevoerd rekening houdend met de postoperatieve protocollen.

Meer van onze specialisaties
COPD
COPD is een ziekte van de longen, waardoor je minder goed kunt ademen.  Je kunt benauwd zijn of ...
Meer informatie
Bekken
Bekkenklachten, lage rugpijn of pijn bij het schaambeen tijdens zwangerschap is een veelvoorkomend verschijnsel. Door de hormonale verandering ...
Meer informatie
Afspraak maken?
Neem contact op
FYSIO FLERINGEN
Oldenzaalseweg 90
7666 LH, Fleringen
Bekijk op Google Maps
OPENINGSTIJDEN
Maandag
08:00 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 21:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
crossmenu